People Buy From People 
 

Beent Jørgensen, DK Senior Support Engineerbeent@in-site.tv
Avid Trivia:
Russian Pizza Blues fra 1992 var den første, danske film, der blev klippet på Avid.
 
Beent har supporteret Avid siden 1992, og er naturligvis forreste mand i feltet, når det drejer sig om Avid Support hos In-Site. Desuden foretager han installationer, opgraderinger og implementering af produkter. Han er en teknisk vidensdatabase og har bl.a. stor viden om Media Composer. Beent har mere end 25 års erfaring i branchen. Han har arbejdet som dedikeret Supporter hos Avid i en årrække, og var med til at installere de første Avid Systemer i Danmark. 

 

Nicolaj Steffensen, DK Sales Managernicolaj@in-site.tv
Avid Trivia:
I 1996 var Den engelske patient den første digitalt redigerede film, der vandt en Oscar for bedste klip.
 
Nicolaj er vores primære mand, når det drejer sig om salg hos In-Site. Han har arbejdet med Avid siden 1996 i forskellige roller som redigeringstekniker (for længe, længe siden), som underviser og som sælger, da han indså, at han var en bedre teoretiker end praktiker, når det kom til klip. Fra 2002 var han hos Avid som bl.a. Key Account Manager og senest Channel Manager i Avid Nordic, indtil han grundlagde In-Site sammen med Beent og Kristian. 

 

Kristian Rose Bøeck, DK Managing Directorkristian@in-site.tv
Avid Trivia:
I 1997 vandt Titanic en Oscar for bedste klip – klippet på Avid.

 
Kristian startede i TV branchen for 20 år siden. I 1997 gik han freelance som Avid Klipper og EVS operatør. Han har bl.a. arbejdet som Supportchef hos Avid og Teamleder hos DR, inden han var med til at stifte In-Site i 2011. Kristian holder styr på virksomhedens økonomi. Derudover deltager han i opgaver omkring installationer, opgraderinger og support. 

 

Tim Petersen, NO Sales Managertim@in-site.tv
Avid Trivia:
I 2004 vandt The Lord of the Rings: The Return of the King en Oscar for bedste klip, også på Avid.
 
Tim er vores bedste mand i Norge! Han er et multitalent når det drejer sig om Avid, så uanset om det drejer sig om salg, support eller teknisk viden, er han manden!
Tim har en solid baggrund indenfor film- og TV-branchen, hvor han bl.a. har arbejdet hos bl.a. Panasonic inden han kom til Avid i 2004.

 

Jakob Graversen, DK Professional Services Managerjakob@in-site.tv
Avid Trivia:
I 2005 vandt Crash en Oscar for bedste klip. Igen på Avid.
 
Jakob startede hos Avid Danmark i 2005. Det første, store projekt var opbygning af DR-Byens infrastruktur. Siden har han stået for ca. 100 større og mindre Avid installationer på tv-stationer og hos produktionsselskaber rundt omkring i verden. Jakob udfører installationer, opgraderinger og netværks- og workflow-design, samt implementering af vores produkter. Med 10 års ISIS erfaring i bagagen varetager han ISIS og NEXIS undervisningen, og han er Avid Certified Instructor.