Den første del af Avids ACSR program belyser Avids redigeringssystemer. For at opnå en ACSR i Editing, skal kursisten gennemgå kurset ”CS400 ACSR Avid redigeringssystemer” og bestå den tilhørende eksamen. Kurset henvender sig både til teknisk personale og Avid klippere.
Som forberedelse til ACSR i Editor kan det anbefales at følge kurset ”101-110 Media Composer redigering og essentielle effekter” eller ”MC101 Introduktion til Avid Media Composer” (se kurserne under Media Composer), hvis kursisten ikke allerede har tilsvarende erfaring.
En ACSR certificering på Editor giver kursisten den højeste grad af tekniske kompetencer i forhold til Avids redigeringssystemer. Samtidig er den et blåstempel, som synliggør, at kursisten fuldt ud forstår de tekniske og praktiske aspekter ved Avids redigeringssystemer – herunder Media Composer, Symphony og NewsCutter – på både Windows og Mac platforme.

  • CS400 ACSR Avid redigeringssystemer, 5 dage

    Kurset henvender sig til klippere samt support- og teknisk personale. Deltagerens forudsætninger: Kendskab til Windows/Mac og erfaring med Avid Media Composers redigeringsværktøjer.


Here we could write on what ACSR is, and how to optain it…

CS400 ACSR Avid Editing Systems