People Buy From People 

Beent Jørgensen, DK Senior Support Engineerbeent@in-site.tv
Avid Trivia:
Russian Pizza Blues fra 1992 var den første, danske film, der blev klippet på Avid.
Beent har supporteret Avid siden 1992, og er naturligvis forreste mand i feltet, når det drejer sig om Avid Support hos In-Site. Desuden foretager han installationer, opgraderinger og implementering af produkter. Han er en teknisk vidensdatabase og har bl.a. stor viden om Media Composer. Beent har mere end 30 års erfaring i branchen. Han har arbejdet som dedikeret Supporter hos Avid i en årrække, og var med til at installere de første Avid Systemer i Danmark.
Nicolaj Steffensen, DK Sales Manager & Managing Directornicolaj@in-site.tv
Avid Trivia:
I 1996 var Den engelske patient den første digitalt redigerede film, der vandt en Oscar for bedste klip.
Nicolaj er vores primære mand, når det drejer sig om salg hos In-Site. Han har arbejdet med Avid siden 1996 i forskellige roller som redigeringstekniker (for længe, længe siden), som underviser og som sælger, da han indså, at han var en bedre teoretiker end praktiker, når det kom til klip. Fra 2002 var han hos Avid som bl.a. Key Account Manager og senest Channel Manager i Avid Nordic, indtil han grundlagde In-Site sammen med Beent og Kristian.
Tim Petersen, NO Sales Managertim@in-site.tv
Avid Trivia:
I 2004 vandt The Lord of the Rings: The Return of the King en Oscar for bedste klip, også på Avid.
Tim er vores bedste mand i Norge! Han er et multitalent når det drejer sig om Avid, så uanset om det drejer sig om salg, support eller teknisk viden, er han manden!
Tim har en solid baggrund indenfor film- og TV-branchen, hvor han bl.a. har arbejdet hos bl.a. Panasonic inden han kom til Avid i 2004.
Jakob Graversen, DK Professional Services Managerjakob@in-site.tv
Avid Trivia:
I 2005 vandt Crash en Oscar for bedste klip. Igen på Avid.
Jakob startede hos Avid Danmark i 2005. Det første, store projekt var opbygning af DR-Byens infrastruktur. Siden har han stået for ca. 100 større og mindre Avid installationer på tv-stationer og hos produktionsselskaber rundt omkring i verden. Jakob udfører installationer, opgraderinger og netværks- og workflow-design, samt implementering af vores produkter. Med 15 års ISIS erfaring i bagagen varetager han ISIS og NEXIS undervisningen, og han er Avid Certified Instructor.
Janus á Argjahøvda, DK Support EngineerJanus@in-site.tv
Avid Trivia:
I 2018 vandt Bohemian Rhapsody en Oscar for bedste klip. Igen på Avid.
Janus…
Carina Degner Steffen, DK Office ManagerCarina@in-site.tv
Avid Trivia:
2021 var året hvor den første dansker vandt en Oscar for bedste klip af filmen SOUND OF METAL, Mikkel E. G. Nielsen sad bag tasterne på Avid Media Composer.
Carina…..

T I M

Tim Pettersen, NO Sales Manager Norwaytim@in-site.tv
Avid Trivia:
I 2005 vandt Crash en Oscar for bedste klip. Også på Avid.
Jakob startede hos Avid Danmark i 2005. Det første, store projekt var opbygning af DR-Byens infrastruktur. Siden har han stået for ca. 100 større og mindre Avid installationer på tv-stationer og hos produktionsselskaber rundt omkring i verden. Jakob udfører installationer, opgraderinger og netværks- og workflow-design, samt implementering af vores produkter. Med 10 års ISIS erfaring i bagagen varetager han ISIS undervisningen, og han er Avid Certified Instructor.
Kristian Rose BøeckManaging Director
  • image description
dette er det eneog dette er det andet
Jakob GraversenProfessional Services Manager
  • image description
Graduated Datatechnician in 2004 and joined Avid Denmark in 2005. During my time at Avid, I installed and maintained Avid installations in Denmark and abroad. Include Danish Radio, Digiturk in Istanbul, TV2 HD upgrade, and provided on-air support for SVT and OBS at the Olympics in London. – I left Avid when they closed the danish office in 2012. I have worked with ISIS systems since the product was launched in 2005 and graduated ACI ( Avid Certified Instructor ) on the product. I have been with In- Site since 2013, where I mostly handle installations and upgrades. I also create network and workflow design and implementation of creative solutions of our products. In-Site have recently been selected as Avid Learning Partner where I hold ISIS tranings. When I’m not working, I row kayak, take pictures, diving or traveling. – Preferbly several things at once …
Beent JørgensenSenior Support Engineer
  • image description
Uddannet radiomekaniker i 1978. Begyndte med professionel video i 1985 og Avid i 1992. Siden 1996 har det været som dedikeret Avid supporter. I 2011 stoppede jeg som support teknikker hos Avid Technology for at være med til starte In-Site, og her er jeg så fortsat med at supportere Avid’s produkter.
Nicolaj SteffensenSales Manager
  • image description
Jeg var med da landets første nonlineære redigering blev sat i drift i 1992, siger han. – Og jeg har arbejdet med Avid support lige siden.