small_helpSupport 
Support handler om at være sikret, når en uforudset eller kritisk situation opstår. 
 
Avid Supportaftaler 
Med en Avid Supportaftale er jeres virksomhed garanteret telefon- og websupport 24/7. In-Site A/S giver lokal telefon- og websupport i tidsrummet 9-17 på hverdage. Om aftenen, natten og i weekenden håndteres supporten direkte af Avid, så I altid har hjælp til rådighed. 
 
Standard Supportaftale til Media Composer 
Standard Supportaftalen kan købes til Media Composer Software, og indbefatter opgradering af software, ubegrænset websupport og et månedligt telefonopkald. Det er nødvendigt at have en gældende supportaftale for at få den nyeste version af Media Composer, da Avid ikke længere sælger enkelte opgraderinger af produktet. Uden gældende supportaftale må man enten købe en ny produktlicens eller tegne et abonnement for at få den nyeste version.
 
ExpertPlus Supportaftale og Elite Supportaftale 
Derudover kan jeres virksomhed vælge mellem supportaftalerne
  
ExpertPlus og Elite. 

ExpertPlus Supportaftalen 
Sikrer fri telefon- og websupport samt opgradering af software. Hardware kan ombyttes mod betaling.

Elite Supportaftalen 
Indeholder alle elementerne i ExpertPlus aftalen, og inkluderer desuden kortere responstid på supporthenvendelser samt 48 timers ombytning af defekt hardware uden omkostninger.

Hvis I har spørgsmål til supportaftaler eller andre behov end de ovennævnte – så kontakt os endelig! 
 
10% rabat på supportaftaler, når medarbejdernes kompetencer styrkes
 
Med en ”Avid Certified Support Representative” (ACSR) medarbejder i virksomheden kan I få lavere priser på supportaftaler. Samtidig har I onsite ekspertise til rådighed og virksomhedens samlede viden styrkes. Det er muligt at blive ACSR certificeret hos In-Site A/S. Kontakt os venligst for mere information.
 
Sådan løser vi supportsager
In-Site A/S klarer de fleste udfordringer over telefon eller e-mail. Desuden kan vi tilgå jeres systemer ved hjælp af Remote Access og sikre support af denne vej. I tilfælde, hvor situationen ikke kan håndteres via ovenstående muligheder, tilbyder vi gerne onsite support mod betaling. 
 
Support uden supportaftale 
Bliver der behov for support uden en supportaftale, kan vi stadig hjælpe. Ring eller mail til vores support – så finder vi en løsning. Support af denne type afregnes pr. henvendelse.
 
Kontakt In-Site A/S Support 
Ved behov for support kan I ringe til os på tlf. 5338 9999 (tryk 1) eller skrive en mail til support@in-site.tv.